Black Friday játékEltűnt a Black Friday cicánk! De vajon hová szökött? 
Játssz velünk péntektől, segíts előkeríteni az elkóborolt cicát, és tiéd lehet az 5 db könyvcsomag egyike! 
Ahhoz, hogy részt vehess a keresésben, nem kell mást tenned, mint Facebook oldalainkon alaposan megnézni Black Friday-os könyvajánlós bejegyzéseinket, mert ez a rosszcsont macska épp a könyvborítóinkon játszik. Gyűjtsd össze mind az 5 könyv címét és szerzőjét, amelynek a borítóján elbújt a cica, küldd el nekünk e-mailben az összegyűjtott listádat a jatek@maximkonyvkiado.hu e-mail címre, és megnyerheted az öt, kétdarabos könyvcsomag egyikét. 
Facebook oldalaink, amelyeken kutatnod kell:

Fontos! A cica szerepel a Facebook oldalak borítóképein és olyan posztokon, amelyeken nincs könyv, természetesen nem ezeket a cicákat keressük, ezért is fontos, hogy könyvcímeket és a könyvek íróit küldjétek el, amelyen a cica rajta van. Ha olyan képen találjátok meg a cicát, amelyen több könyv is szerepel, annak a könyvnek az íróját és címét küldjétek el, amelyiken rajta van a cica. 

A cicát keresd péntektől, azaz 2019. november 22-től a Facebook oldalainkon, a megfejtéseket pedig vasárnap éjfélig, azaz 2019. november 24-én éjfélig várjuk a fent megadott e-mail címre.  

Jó játékot, keresgélést és szerencsét kívánunk mindenkinek!