Alice hálózata + LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó csomag
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: LenaVit Pharma Kft.,
  • Megjelenés: 2021
5191 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Szerezze be könyves-vitaminos csomagjainkat 20% kedvezménnyel, hogy ne csak az agyát tartsa karban hanem a szervezetét is egészségesen!

 

A csomag tartalma: 

- 1 db Alice hálózata

- 1 db LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó csomag

 

Alice hálózata:

A második világháborút követő felfordulás idején egy amerikai egyetemista lány, Charlie St. Clair teherbe esik hajadonként, és közel jár ahhoz, hogy jómódú családja kitagadja őt. Ráadásul kétségbeesetten kapaszkodik a reménybe, hogy hőn szeretett unokatestvére, Rose, aki a háború alatt eltűnt Franciaország nácik megszállta részén, talán még él. Így amikor a szülei Európába küldik, Charlie Londonba szökik, eltökélve, hogy kideríti, mi történt az unokatestvérével. Ehhez Eve Gardinertől remél segítséget, aki egy iszákos, láncdohányos és rendkívül ellenszenves nő. Neki is van egy titka: egy női kémhálózat ügynöke volt, az Alice-hálózaté. Eve lelepleződött, és meg kellett tapasztalnia a háború legkegyetlenebb oldalát. Először nem akar Charlienak segíteni, ám a fiatal lány egy férfi nevét említi, akit Eve egykor szeretett, és aki gyanúja szerint elárulta a németeknek. Vajon él még a férfi, és más asszonyok végzete is az ő lelkén szárad? Eve elhatározza, hogy kideríti a férfiról az igazat, ezért segítséget ajánl Charlie-nak. Így ketten vágnak neki Franciaországnak: Eve, hogy kiegyenlítse a számlát, Charlie pedig, hogy végre békére leljen.

 

Tudnivalók a LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó vitaminról:

1000 mg C-vitamin + 12 mg cink + 2000 NE D3-vitamin + 100 mg csipkebogyó-kivonat  •  étrend-kiegészítő vitamin, 60 db retard filmtabletta

Természetes formula, nyújtott kioldódással, két tabletta egyben

A tabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően legálabb 4 órán keresztül biztosítja szervezetünk folyamatos C-vitamin-ellátását! Késleltetéssel a C-vitamin lassan szabadul fel, ami lehetővé teszi, hogy a C-vitamin előnyeit a szervezet hosszabb ideig kihasználhassa.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. Antioxidánsként támogatja a fáradtság csökkentését, fokozza a természetes vas felszívódását. A magas csipkebogyó natív tartalom biztosítja a természetes C-vitamin-forrást. A D3-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

A természetes formulának köszönhetően elhagytunk számos olyan összetevőt, amely egy hagyományos vitaminban színezőanyagként szerepel, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán.

Nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.

Figyelmeztetés: az ajánlott napi adagot ne lepje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazó:

LenaVit Pharma Kft.

info@lenavit.hu

 

C-vitamin: 1000 mg (NRV 1250%),

D3-vitamin: 2000 NE / 50 µg (NRV 1000%),

Cink: 12 mg (NRV 120%),

Csipkebogyó-kivonat: 100 mg. 

    NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára,

    NE = nemzetközi egység.

 

Adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Minőségét megőrzi: a címke oldalán jelzett hónap végéig (hó, év).

Gyártási szám: lásd a címke oldalán.

OGYÉI notifikációs szám: 24136/2020.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Nettó tömeg 95,4 g (60 db 1590 mg étrend-kiegészítő tabletta)

Vonalkód: 5999861100002

Összetevők: aszkorbinsav komplex (L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer [hidroxi-propil-metil-cellulóz]), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, kalcium-foszfátok), csipkebogyó-kivonat, Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), cink-oxid, fényezőanyag (zsírsavak), színtelen bevonat (tömegnövelő szerek [hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz], nedvesítoszer [glicerin]), csomósodást gátló anyagok (szilícium dioxid, zsírsavak magnéziumsói).