Levendulaszoba + LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó csomag
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: LenaVit Pharma Kft.,
  • Megjelenés: 2021
4391 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Szerezze be könyves-vitaminos csomagjainkat 20% kedvezménnyel, hogy ne csak az agyát tartsa karban hanem a szervezetét is egészségesen!

 

A csomag tartalma: 

- 1 db Levendulaszoba

- 1 db LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó csomag

 

Levendulaszoba:

A párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást. 21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, amit a férfi azóta sem olvasott el. A veszteséget kínzó emlékként őrzi ennyi év után is. A fájdalom, a büszkeség és a sértettség börtönében éli mindennapjait, mígnem egy nyári délután új lakó költözik a szomszédba. Az elvált asszony olyan érzéseket ébreszt Jeanban, amelyek létezését a férfi már rég elfelejtette. Ekkor újra kezébe veszi szerelme búcsúlevelét, és olvasni kezdi… Egy pillanat alatt minden megváltozik, és a férfi többé nem menekülhet az elmúlt évek gyötrelmei elől. Mindent hátrahagyva elindul, hogy szembenézzen a fájdalommal, a múlttal és önmagával. Egy olyan utazás veszi kezdetét, amely keresztülvisz Franciaország csodálatos tájain, és eközben feltárulnak különös sorsok, és barátságok szövődnek. Az érzések, a gondolatok és az emberek lassan átformálódnak, hogy lezárulhasson a múlt, és helyet engedjen a jelennek és a jövőnek.

 

Tudnivalók a LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó vitaminról:

1000 mg C-vitamin + 12 mg cink + 2000 NE D3-vitamin + 100 mg csipkebogyó-kivonat  •  étrend-kiegészítő vitamin, 60 db retard filmtabletta

Természetes formula, nyújtott kioldódással, két tabletta egyben

A tabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően legálabb 4 órán keresztül biztosítja szervezetünk folyamatos C-vitamin-ellátását! Késleltetéssel a C-vitamin lassan szabadul fel, ami lehetővé teszi, hogy a C-vitamin előnyeit a szervezet hosszabb ideig kihasználhassa.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. Antioxidánsként támogatja a fáradtság csökkentését, fokozza a természetes vas felszívódását. A magas csipkebogyó natív tartalom biztosítja a természetes C-vitamin-forrást. A D3-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

A természetes formulának köszönhetően elhagytunk számos olyan összetevőt, amely egy hagyományos vitaminban színezőanyagként szerepel, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán.

Nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.

Figyelmeztetés: az ajánlott napi adagot ne lepje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazó:

LenaVit Pharma Kft.

info@lenavit.hu

 

C-vitamin: 1000 mg (NRV 1250%),

D3-vitamin: 2000 NE / 50 µg (NRV 1000%),

Cink: 12 mg (NRV 120%),

Csipkebogyó-kivonat: 100 mg. 

    NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára,

    NE = nemzetközi egység.

 

Adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Minőségét megőrzi: a címke oldalán jelzett hónap végéig (hó, év).

Gyártási szám: lásd a címke oldalán.

OGYÉI notifikációs szám: 24136/2020.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Nettó tömeg 95,4 g (60 db 1590 mg étrend-kiegészítő tabletta)

Vonalkód: 5999861100002

Összetevők: aszkorbinsav komplex (L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer [hidroxi-propil-metil-cellulóz]), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, kalcium-foszfátok), csipkebogyó-kivonat, Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), cink-oxid, fényezőanyag (zsírsavak), színtelen bevonat (tömegnövelő szerek [hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz], nedvesítoszer [glicerin]), csomósodást gátló anyagok (szilícium dioxid, zsírsavak magnéziumsói).