Sweet Nothing - Édes semmiség

Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1029
  • Oldalszám: 360
  • Fordította: Beck Anita
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617664
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Minden csak egy pillanaton múlik. Csak egy másodperc, mikor megpillantod a nagy őt, és eldöntöd, hogy többé nem kell más. És épp ugyanennyi idő elveszíteni a szeretett férfit.
Képzeld el, hogy egyszer úgy veszítesz el valakit, akit szeretsz, hogy még nem is volt igazán a tiéd. Minden nap meglátogatod őt, és csak vársz. Várod a lehetetlent, egy jelet, vagy azt, hogy rád nézzen… és közben reménykedsz benne, hogy a bűnösöknek is kijár egy csoda.
Averynek elég volt egyetlen pillantás, hogy tudja, mit érez. A piros lámpánál állva, a mellette lévő sávban meglátta a férfit, akibe szerelmes lesz, s akihez feleségül megy. Gyakran hallani olyan szerelemről, amely időbe telik, míg kialakul. De Avery és Josh szerelme inkább hasonlított egy hirtelen fellobbanó lánghoz, és miután életük szálai összefonódtak, minden megváltozott. Avery megtalálta, akit egész életében szeretett, a gyermekei leendő apját. Avery és Josh közös élete egyetlen pillanat leforgása alatt kezdődött el, majd ugyanolyan hirtelen véget is ért: a késő esti kimaradások, a kifogások, a hazugságok. Egyetlen szempillantás alatt olyan lett minden, mintha nem is létezett volna. 
Amikor úgy érzed, tudod, hogy mi történik, nem is sejted, mi jöhet még ezután…

 

Ajánlók:

 

„Jamie McGuire és Teresa Mummert tökéletes összhangot alkotva hozta létre ezt a lebilincselő történetet. Egy szívhez szóló regény, mely egy lélegzetelállító és ámulatba ejtő fordulatot hoz, amitől az egész könyvet újra értelmezed majd.” 
Tough Critic Book Reviews

 

„A Sweet Nothing – Édes semmiség gyönyörűen megírt, megható szerelmi történet. A műfaj nagy mesterei igazi csemegét kínálnak az olvasóiknak. Különleges, tökéletes módon mondja el Josh és Avery történetét.”
Goodreads

 

„Drámai és megható. Egy igazán szívbemarkoló szerelmi történet, mely helyenként könnyeket csal az olvasó szemébe.”
Amazon

 

„Egy hihetetlen könyv, két hihetetlen szerzőtől. Teresa és Jamie párosa garancia a sikerre. Egy felejthetetlen történettel ajándékozzák meg az olvasót, ami az érzelmek ezer húrján játszik.”
Barnes and Noble