Dumplin' - Így kerek az élet - Filmes borítóval

Dream válogatás
Dumplin'-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1416
  • Oldalszám: 368
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: E. Gábor Éva
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634990611
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A könyv filmváltozata Jennifer Aniston és Danielle MacDonald főszereplésével a mozikban!
Willowdean Dickson, azaz Dundika, ahogy exszépségkirálynő anyukája hívja, mindig jól érezte magát a bőrében. Hogy mit gondol a tökéletes bikinialakról? Azt, hogy vegyél egy csini darabot, és vedd fel, akárhogy nézel is ki. Barátnője, Ellen - a tökéletes amerikai lány - mindig mellette állt, és semmi problémájuk nem volt... egészen addig, amíg Will el nem vállalt egy munkát a helyi gyorsétkezdénél. Ott találkozott a szexi magániskolás exsportolóval, Bóval. Willt nem is lepi meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de az már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy Will ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd magában. Végül úgy dönt, úgy szerzi vissza régi önmagát, hogy megteszi a legrémisztőbb dolgot, amit csak el tud képzelni: jelentkezik a Miss Clover City szépségversenyre, hogy megmutassa, pontosan annyira megérdemli azt, hogy ott álljon, mint a sok vékony lány. Ezzel egész Clover Cityt megdöbbenti - talán a legjobban épp saját magát.

"A szikrázó texasi estékkel, a piros nyalókákkal, a Dolly Parton-dalokkal és egy vad, felejthetetlen hősnővel ez a könyv garantáltan ellopja a szívedet."
Barnes and Noble

"Willnek nincs szüksége arra, hogy lefogyjon: számára így kerek a világ, és kész. Igazán élvezetes olvasmány, amelyért sok tini fog rajongani. Azok is, akik bizonytalanul érzik magukat a saját testükben, és azok is, akik elfogadják önmagukat."
School library Journal

"Teljesen a könyv megszállottja lettem. Roppant vicces, szívszorítóan valós, a szereplői pedig olyan szerethetőek, hogy nem tudsz nem drukkolni nekik."
Goodreads

"Mindenkinek el kellene olvasnia, aki valaha egy kicsit is kényelmetlenül érezte magát a saját bőrében. Will egyedi hangja arra fogja késztetni az olvasókat, hogy átgondolják, hogyan is lehet építeni, avagy rombolni az önbecsülést."
Amazon

"Egy igazán szívbe markoló történet, amely biztos, hogy megváltoztat pár életet. Rendkívül kiemelkedő."
VOYA