kemeny_kotes.png

A zenélő mágus

Delfin könyvek
Szemfüles szemfényvesztők-sorozat 3. rész
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1517
  • Oldalszám: 268
  • Fordította: Bozai Ágota
  • Megjelenés: 2022.06.30.
  • ISBN szám: 9789634992844
2699 Ft
db
Összesen 0 Ft

A harmadik varázslatos könyv a New York Times bestseller Szemfüles szemfényvesztők-sorozatban, az elismert és rendkívül népszerű híresség Neil Patrick Harris tollából!
Theo Stein-Meyer imád a Szemfüles szemfényvesztők tagja lenni. Megbízható hegedűvonójával felfegyverkezve, levitációs képességeivel, rendíthetetlen nyugalmával és megfelelő modorával teszi teljessé a csapatot. Ám amikor egy Emily nevű lány kezd időt tölteni a csapattal, Theo meglepő módon vonzódni kezd hozzá. Úgy tűnik, a lány megérti a vonzalmat, amit a zene és a mágia, a család és a barátok között érez.
Aztán egy híres hasbeszélő érkezik a városba, és a szemfényvesztők biztosak benne, hogy ő (és hátborzongató bábuja) rosszban sántikál. Mivel mentorukat, Vernon urat hirtelen elhívják, és a barátok között feszültség forrong, vajon össze tudnak-e fogni, hogy megállítsák a gonosz Smaragdgyűrű újabb tagját? Itt az ideje, hogy Theo döntsön, hová - és kihez - tartozik.
Csatlakozz a Szemfüles szemfényvesztőkhöz, akik ebben az egyedülálló és meglepő sorozatban felfedezik a kalandot, a barátságot és nem kevés rejtett titkot. Akár az illúziók régi szakértője vagy, akár egyszerűen csak új rajongója a színpadi bűvészkedésnek, kapaszkodj a cilinderedbe!


Felhívjuk a figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.