Bob, a legbátrabb
Delfin könyvek
30%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: Mx-1543
  • Oldalszám: 352
  • Borító: füles, puhatáblás
  • Fordította: Abrudán Katalin
  • Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
  • Megjelenés: 2020.12.10.
  • ISBN szám: 9789634992424
2699 Ft helyett
1889 Ft
Előkészületben
Összesen 0 Ft

Bob veszedelmes útra indul, hogy két jó barátja, Ivan és Ruby segítségével megkeresse régóta elveszett nővérét. Ám közeledik a hurrikán, egyre kevesebb ideje marad, közben azonban Bob rájön, hogy sokkal bátrabb, mint amilyennek valaha is tartotta magát, egyúttal arra is ráébred, hogy milyen az igazi barátság, és az igazi család.
Bob, Ivan és Ruby sokmillió olvasó szívét hatotta meg, ám a történetüknek még nincs vége! 

„Bob mindenkinek (és végre magának is) bebizonyítja, hogy apró mellkasában igaz szív dobog… méghozzá milyen bátor szív! Applegate ott veszi fel a történet fonalát, ahol Newbery-díjas könyve letette, és a rajongók immár a szeretnivaló, ám önmagát gyakran lebecsülő Bob gondolataiba tekinthetnek be, miközben a kutyus végigéli szó szerint viharos kalandjait. Bob fanyar stílusú megállapításai tökéletes kutyahangon szólalnak meg.” 
Kirkus Reviews 


 „A kutyus hol szórakoztató, hol csípős elmélkedését múltbeli és jelenlegi életén hirtelen a veszélyek túlélésének sürgető szüksége veszi át. Majd Applegate Bob testvérének színre léptetésével fokozza a feszültséget (ugyanakkor zseniálisan jól erősíti a humoros hangot is). A regény zökkenőmentesen egyesíti a hűség, a megbocsátás és a bizalom témáinak feldolgozását, és az olvasók azzal a reménnyel csukják be a könyvet a végén, hogy a szerzőnek hátha lesz még több hasonló kötete.”
Publishers Weekly


 „Ebben az igaz barátságról, reményről és bátorságról szóló regényben Bob megtanulja értékelni és becsülni azokat, akiket szeret. Az Ivan, az egyetlenből már ismert és megkedvelt szereplőket felsorakoztató történet elbűvölően szívbemarkoló, ugyanakkor izgalmas kalandokkal teli. Castelao ihletett illusztrációi csak tovább fokozzák a történet szépségét. Az olvasók hosszú sorokban állva várják majd a könyvesboltok előtt, hogy megvehessék.”
School Library Journal


„Bob csípős, élettel teli hangját imádni fogják az ifjú olvasók. Az első könyv rajongói, de az új olvasók is, élvezettel fogják olvasni régi, kedves barátaik új kalandjait, ezt a túlélésről szóló, szívmelengető történetet.”
Booklist


 „A könyv, Bobhoz hasonlóan vonzóan vegyíti a kirobbanó energiát és a komoly mondanivalót. Az elbeszélésben helyet kapnak az állatok jólétéről és a klímaváltozásról szóló tudnivalók, amelyek bőséges gondolkodnivalót biztosítanak az olvasónak, ugyanakkor a hangsúly sosem terelődik el a történet vezérmotívumairól: a barátságról és a megbocsátásról.” 
Bulletin of the Center for Children’s Books


A Bob, az egyetlen azonnal a New York Times első számú bestsellere lett, és Katherine Applegate  Ivan, az egyetlen c. könyvének régi és új rajongói rögtön megszerették.