ekonyv_ikon.png
A sötétség városa (e-könyv)
Dream válogatás
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-825e
  • Oldalszám: 392
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632612966
2299 Ft helyett
1379 Ft
db
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
Összesen 0 Ft

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást. Ebben a kiélezett helyzetben Ashsel és Natalievel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy tisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges mindezek után, hogy beleszeretett Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik a Határfal túloldalára, saját vérei közé. S bár hamar rájön, hogy Natalie a „vértársa”, meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával. Szenvedélyes románc veszi kezdetét ebben a lepusztult, mégis lenyűgöző világban, amelynek hangulata szinte magába szippantja az olvasót. Letehetetlen könyv, semmiképpen ne hagyja ki! A Fekete Város krónikái című sorozat első része.

Ajánlók:

„Elizabeth Richards saját világot teremtett, fantasztikus előtörténettel, hihetetlen lényekkel és lehangoló, ám sivárságában is magával ragadó környezettel. Kötelező olvasmány ez a romantikus regények rajongóinak, de a negatív utópiák kedvelői sem tudják majd letenni. Vegye kézbe mindenki, aki jót akar olvasni! Ötcsillagos könyv!”
Katie’s Book Blogja

„Vérbeli Rómeó és Júlia történet, a haraggal és szorongásokkal teli fordulatos cselekmény azonban ugyanolyan markáns, mint a romantikus szál. A városi fantasy és a tiltott szerelmek kedvelőinek ajánljuk.”
USA Today

„Szerettem ezt a könyvet, nem lehet eléggé dicsérni. Egyenesen kihagyhatatlan! Fordulatos, izgalmas történet. A szereplők hihetetlen karakterek! Alig várom a folytatását!”
Amazon

„Ash és Natalie egy halálos összeesküvés középpontjában találják magukat, amely azzal fenyeget, hogy újra szembefordítja egymással az embereket és a sötétfajzatokat. Mindketten sorsdöntő választásokra kényszerülnek, ami az életükbe kerülhet…”
Goodreads