ekonyv_ikon.png
Te vagy nekem a remény (e-könyv)
Dream válogatás
Sea Breeze sorozat 3.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-975e
  • Oldalszám: 272
  • Fordította: Margitta Nóra
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789634993537
2099 Ft helyett
1889 Ft
db
Összesen 0 Ft

Cage York egy jóképű baseballjátékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak. Egy ballépése miatt a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. Az izgalmas és pörgős hétköznapokat felváltja az egyhangúság. De Cage nem sokáig búslakodik, mert már odaérkezésekor felkelti az érdeklődését egy csinos barna lány.
Eva Brooks élete szinte mesébe illő volt. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Szerelmével együtt tervezgették a jövőt. Ám egy nap levelet kap, melyben vőlegénye, Josh elbúcsúzik tőle… örökre.

A csalódott Cage és a megtört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbál bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel, minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. Végül az egymás iránt érzett szenvedély lassan minden kétségüket eloszlatja. De képesek lesznek végleg maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?

 

Ajánlók:


„Cage és Eva története izzóan különleges románc, amiben nem fogsz csalódni. Ha még nem kezdtél bele a Sea Breeze-sorozatba – mégis mire vársz?”
Book Passion for Life

 

„A könyv bővelkedik forró jelenetekben. A történet érzelmektől dús, romantikus és szenvedélyes eseményekkel tarkított, vegyítve kétségekkel, fájdalmakkal és félelmekkel.”
Goodreads

 

„A Te vagy nekem a remény mindent megadott nekem: valóságos, szerethető karaktereket, nagyszerű történetet, egy kevés szorongást, de sokkal több érzelmet, összességében egy könnyen olvasható, szórakoztató könyvet. Nem tudtam letenni!
Te vagy nekem a levegő – tetszett,
Te vagy nekem a tűz – szerettem,
Te vagy nekem a remény – imádtam!”
TotallybookedBlog

 

„Abbi Glines most sem okoz csalódást. A tőle megszokott stílusban nyűgözi le az olvasókat. És Cage York egyszerűen imádnivaló!”
Amazon