Bankkártyás fizetés

K&H BANK INTERNETES KÁRTYAELFOGADÁS

Webáruházunk részére a K&H Bank Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a K&H Bank fizetőoldalára,   így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉSHEZ AZ ALÁBBI ADATOKRA VAN SZÜKSÉG:
Kártyaszám
Lejárati dátum
Háromjegyű biztonsági kód

ÁRUHÁZUNKBAN AZ ALÁBBI KÁRTYA TÍPUSOKKAL FIZETHET:
Visa
JCB
EUROCARD/MasterCard
Cirrus Maestro (K&H Bank által kibocsátott)
Visa Electron (K&H Bank által kibocsátott)
Elektronikus A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A vásárlás folyamán a webáruház átirányítja Önt a K&H Bank oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, biztonsági kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése. A K&H Bank sikeres fizetést követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Ezután visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.