Maradj otthon a p*csába, és színezz + LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó

(A terméket már értékelte: )
3396 Ft
db
Összesen 0 Ft

Szerezze be könyves-vitaminos csomagjainkat 20% kedvezménnyel, hogy ne csak az agyát tartsa karban hanem a szervezetét is egészségesen!

 

A csomag tartalma: 

- 1 db Maradj otthon a p*csába, és színezz

- 1 db LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó csomag

 

Maradj otthon a p*csába, és színezz:

HA EZ NEM ÉPP A TE NAPOD,
MARADJ OTTHON A P*CSÁBA, ÉS SZÍNEZZ!
Ha már unod a banánt, és lefárasztanak a hétköznapok, vagy úgy érzed, hogy kiszúrt veled az élet, és éppen egy gödör fenekén csücsülsz, vagy egy veszedelmes vírus fenyeget, és küszöbön az apokalipszis, akkor állj meg egy kicsit, markolj a kezedbe pár színes ceruzát, nyisd ki ezt a könyvet, és színezd ki a sz*rt is ezekből az illusztrációkból! Hagyd, hogy a színek kavalkádja szebbé tegye a napod! Színezd ki ezeket a csodálatos alkotásokat, és ne engedd, hogy a rosszkedv maga alá gyűrjön! Hidd el, néha elég egy-két biztató szó, hogy elhidd, még nincs semmi veszve!
Nyavalygás helyett dobd fel a hangulatodat több mint 35 stresszlevezető illusztrációval!
Szedd elő a százéves színes ceruzáidat és zselés tollaidat, majd kezdj bele a színezésbe!
Szedd össze magad, és ne az önsajnálatban merülj el, hanem a művészetben!

 

Tudnivalók a LenaVit C1000 + Cink + D3 /2000 NE/ + 100 mg csipkebogyó vitaminról:

1000 mg C-vitamin + 12 mg cink + 2000 NE D3-vitamin + 100 mg csipkebogyó-kivonat  •  étrend-kiegészítő vitamin, 60 db retard filmtabletta

Természetes formula, nyújtott kioldódással, két tabletta egyben

A tabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően legálabb 4 órán keresztül biztosítja szervezetünk folyamatos C-vitamin-ellátását! Késleltetéssel a C-vitamin lassan szabadul fel, ami lehetővé teszi, hogy a C-vitamin előnyeit a szervezet hosszabb ideig kihasználhassa.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. Antioxidánsként támogatja a fáradtság csökkentését, fokozza a természetes vas felszívódását. A magas csipkebogyó natív tartalom biztosítja a természetes C-vitamin-forrást. A D3-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

A természetes formulának köszönhetően elhagytunk számos olyan összetevőt, amely egy hagyományos vitaminban színezőanyagként szerepel, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán.

Nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.

Figyelmeztetés: az ajánlott napi adagot ne lepje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazó:

LenaVit Pharma Kft.

info@lenavit.hu

 

C-vitamin: 1000 mg (NRV 1250%),

D3-vitamin: 2000 NE / 50 µg (NRV 1000%),

Cink: 12 mg (NRV 120%),

Csipkebogyó-kivonat: 100 mg. 

    NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára,

    NE = nemzetközi egység.

 

Adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Minőségét megőrzi: a címke oldalán jelzett hónap végéig (hó, év).

Gyártási szám: lásd a címke oldalán.

OGYÉI notifikációs szám: 24136/2020.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Nettó tömeg 95,4 g (60 db 1590 mg étrend-kiegészítő tabletta)

Vonalkód: 5999861100002

Összetevők: aszkorbinsav komplex (L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer [hidroxi-propil-metil-cellulóz]), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, kalcium-foszfátok), csipkebogyó-kivonat, Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), cink-oxid, fényezőanyag (zsírsavak), színtelen bevonat (tömegnövelő szerek [hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz], nedvesítoszer [glicerin]), csomósodást gátló anyagok (szilícium dioxid, zsírsavak magnéziumsói).