Nem kell ahhoz nagymamának lenned,
hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell
hozzá több tonna termés, több hét sza-
badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze-
reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat
a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy
aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi-
vel feldobni a süteményeidet, függőségbe
taszítani a családod és a barátaidat.
Márk Szonja, az Édesem cukrásza -
a Boook Kiadó gondozásában tavaly meg-
jelent népszerű Édesem süteményei szer-
zője - legújabb könyvében bebizonyítja ne-
ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat,
pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan.
A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcso-
lódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!
Teljes nézet