kemeny_kotes.png
Közös titkaink
15%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.,
  • Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634334262
3999 Ft helyett
3399 Ft
db
Összesen 0 Ft

LorenaHickok 1932-ben ismeri meg Eleanor Roosveltet a későbbi elnök, Franklin Roosevelt elnöki kampánya során. Lorena szegény sorban nőtt fel Dél-Dakotában, ám később korának legelismertebb újságírónője lett Amerikában.
Hick, ahogy a barátai hívják, először nem rajong az idealista és előkelő Eleanorért, ám ahogy egyre jobban megismeri, mégis szoros kapcsolat alakul ki közöttük, s a barátságuk végül szerelemmé mélyül.
Lorena invitálására Hick is a Fehér Házba költözik mint a fist lady legjobb barátja. Valódi státusza éppen úgy nyílt titok, mint az, hogy a felesége mellett Franklin Rooselvelt is szeretőket tart. Az éles eszű, független és erős Hick egyszerre csodálja az elnököt, miközben egyik legnagyobb riválisa is.
Versengés és önfeláldozás, szeretet és árulás, gyengédség és kíméletlen harc - Amy Bloom regénye magával ragadó képet fest szenvedélyről, politikáról és a Fehér Ház kulisszatitkairól.
"Eleanornak nincsenek előttem titkai. Ha a teljes őszinteség az igaz szerelem jele, akkor engem úgy szerettek, ahogyan senkit."
"Amy Bloom hihetetlen erővel kelti életre a történelmi szereplők ismeretlen oldalát. Lélegzetelállító mű."
Paula McLain, A párizsi feleség és a Napkeringő szerzője

Amy Bloom író, esszéíró, két New York Times-sikerkönyv szerzője. Regényeit jelölték a rangos National BookAwardra és a National BookCriticsCircle díjára is. Írásai egyebek mellett a New Yorkerben, a New York Times Magazine-ban és a Vogue-ban jelennek meg. Jelenleg a WesleyanUniversityn tanít kreatív írást. Műveit eddig tizenöt nyelvre fordították le.