Rossz kor - Francesca története - Brigerton család 6.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Gabo Könyvkiadó,
  • Oldalszám: 392
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789635660766
3490 Ft helyett
3141 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

Mindenki életében van egy fordulópont. Egy olyan éles, tiszta pillanat, amikor az ember úgy érzi, mintha mellbevágták volna, és teljes bizonyossággal, a kétség legkisebb árnyéka nélku¨l tudja, hogy élete már sosem lesz olyan, mint addig volt.

Michael Stirling életében ez a pillanat akkor jött el, amikor megpillantotta Francesca Bridgertont. Egész addigi életében nők után kajtatott vagy kajánul mosolyogva hagyta magát utolérni, ha a hölgyek u¨ldözték, ölelte, csókolta őket, szeretkezett velu¨k, de soha, egyetlen egyszer sem hagyta, hogy a szívét is dédelgessék. És ő, éppen ő, egyetlen pillantást vetett Francesca Bridgertonra és azonnal alatt szerelembe esett. Michael szerencsétlenségére azonban Francesca vezetékneve ez után a pillanat után már nem sokáig maradt Bridgerton; sajnálatos módon azon okból találkoztak, hogy egyu¨tt vegyenek részt egy vacsorán, melyen a hölgy és Michael unokaöccsének közelgő házasságát u¨nnepelték.

De ez akkor volt… Most Michael a gróf és Francesca szabad, de Michaelre még mindig csak bizalmas jó barátként gondol. Michael nem meri felfedni neki szerelmét… egészen egy veszélyes éjszakáig, amikor Francesca ártatlanul Michael ölelésébe lép, és a szenvedély a legtitkosabb titkoknál is nagyobb erőnek bizonyul.