A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Gabo Könyvkiadó,
  • Oldalszám: 536
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789635661534
3990 Ft helyett
3591 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

Nora Roberts, a New York Times bestseller írónője, a Napfogyatkozás és a Csont és vér után A mágia diadalában befejezi lenyűgöző új trilógiáját.
Miután a Végzetnek nevezett betegség elpusztította a civilizációt, a mágia mindennapossá vált, és Fallon Swift azzal töltötte az ifjúságát, hogy elsajátítsa minden csínját-bínját. Fallon addig nem élhet békében, amíg fel nem szabadítja azokat, akiket a kormány vagy a fanatikus Tisztaság Harcosai üldöznek. Eltökélt szándéka, hogy még azokat is megmentse, akik félelemből vagy gyengeségből bűnrészességet vállaltak ezzel a gonosszal… ha valóban megmenthetők.
Duncanhez, a harcostársához fűződő köteléktől megerősödve Fallonnak már számtalan alakváltót, manót és hétköznapi embert sikerült megmentenie. Most segítenie kell nekik, hogy meggyógyuljanak… és újra felfedezzék a fényt és a hitet magukban. Mert bár születésétől fogva ő a kiválasztott, akkor is csak egyetlen ember. És most, hogy egy régi nemezissel néz szembe, az ellenség fellegvárára veti a tekintetét, és beteljesíti a sorsát – hogy helyreállítsa a titokzatos pajzsot, amely egykor mindannyiukat védte –, egész hadseregre lesz szüksége…