Gyerekjáték
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maecenas Kft.,
  • Oldalszám: 320
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789632034317
2799 Ft helyett
2519 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

Kate Morgan egy tekintélyes New York-i ügyvédi iroda vezető munkatársa. Miután férjét tizenkilenc évvel ezelőtt elvesztette egy tragikus balesetben, egyedül nevelte fel három gyermeküket. Tamara, Anthony és Claire mindig is jó és engedelmes gyerekek voltak, kitűnő egyetemeken tanultak, és ma már remek állásokat töltenek be. Kate kezdettől fogva sokat követelt tőlük, ők pedig anyjukat tekintették a példaképüknek, és igyekeztek megfelelni az elvárásainak.
Ám egy mozgalmas manhattani nyár elég ahhoz, hogy Kate gondosan felépített világa a feje tetejére álljon: kiderül, hogy mindhárom gyermeke teljesen más úton jár, mint ahogy ő hitte. Korábban meg sem fordult a fejében, hogy másképp is elképzelhetik az életüket, mint amit ő tart helyesnek számukra. A mintaanyának és sikeres, független nőnek tartott Kate szembesül a felismeréssel, hogy a megélt kudarcban neki is szerepe van, hiszen sohasem gondolkozott el azon, hogy valóban ismeri-e a gyerekeit.
Vajon a mindenben a tökéletességre törekvő Kate el tudja-e fogadni, hogy gyermekei a maguk választotta életben akarnak boldogok lenni?