kemeny_kotes.png

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Sziget Kiadó,
  • Oldalszám: 124
  • Megjelenés: 2012.12.07.
  • ISBN szám: 9786155178214
2800 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.