Gyalázat és szenvedély
Gyalázat-sorozat 2. rész
26%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Álomgyár Kiadó,
  • Oldalszám: 504
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9786155763922
3999 Ft helyett
2959 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

„Vágyak és korlátok között.“

Dorothy Millert, a fiatal amish lányt vétkei miatt Pennsyl-
vaniába, egy, a sajátjánál sokkal szigorúbb közösségbe száműzik. A lázadó lány nehezen viseli az új szabályokat, és nem sejti, hogy e helyen maga azördög és a pokol lakozik.

A Dorothy száműzetéséért felelős jóképű, gazdag üzlet-ember, Gregory Hamilton azon igyekszik, hogy visszahozza a megszokott környezetébe a lányt, akinek összekuszálta az életét.

Samuel Zook, az amish fiú kihágásai miatt végleges kirekesztésre számíthat.Próbál hű maradni a családja értékrendjéhez, de rá kell jönnie, túl önfejű és heves.

Vajon meddig képesek az emberek álarc mögé bújtatni valós énjüket?Meddig tartható féken az ösztön és a vágy? Legyőzheti a józan ész a szívet ésa sóvárgást?

Mindhármuknak rá kell döbbenniük, hogy reménytelen háborúba kezdtek önmagukkal, mert „legyőzhetetlen a szenvedély, akár a sír...”

Borsa Brown a nagy sikerű Maffia- és az Arab-sorozatai után ezúttal ismét egy elzárt csoportba, az amishokvilágába hívja  az olvasókat. Új regényeiben a közösség nyomását, a hit hatalmát és a vágy mindent elsöprő erejét veszi górcső alá. A trilógia első kötete, a Gyalázatés hit után a Gyalázat és szenvedély című részben kiderül, hogyan folytatódik Dorothy, Gregory és Samuel története.