Mikor elhagytuk Kubát

20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: IPC Könyvkiadó,
  • Oldalszám: 412
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789636357184
3490 Ft helyett
2792 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

„Lenyűgöző regény tele tiltott szenvedéllyel, családi titkokkal, rengeteg bátorsággal és önfeláldozással.”– Reese Witherspoon

HATVANAS ÉVEK, FLORIDA
Beatriz Perez egy cukorbirodalom örökösnője, ám mindent elveszített a kubai forradalom viszontagságaiban – az ikertestvérét, a népét, a hazáját. Miután családjával Floridába menekül, elmerül a hidegháborús kémkedés veszélyes világában, és a CIA segítségével próbál közel férkőzni Fidel Castróhoz, hogy bosszút álljon a gyűlölt diktátoron.
A hidegháborús helyzet egyre inkább felforrósodik, a kubai–amerikai konfliktus fenyegető árnyai azonban nem riasztják meg a vakmerő Beatrizt. Mindeközben a fiatal lány megtalálja élete szerelmét egy jóképű, befolyásos szenátor személyében, akinek azonban nagyon kell vigyáznia a makulátlan magánéletére. Beatriz egyre veszélyesebb helyzetekbe kerül, és választania kell a múltja és a jövője, az esze és a szíve között.
„Döbbenetesen jó könyv! Egyszerre két idősíkon játszódó rejtély, szenvedélyes szerelmes regény, és szerenád a háborúk által szétszaggatott, tragikusan gyönyörű Kubához.”
– Kate Quinn, New York Times bestsellerszerző

„Csodás, vibráló tisztelgés egy ország s egy letűnt múlt előtt. A történelmi események magával ragadják az olvasót, de a lenyűgöző hősnő miatt válik igazán letehetetlen olvasmánnyá. Ez a könyv nemcsak egy egyszerű történelmi regény, hanem egy ország, egy életmód iránti viszonzatlan szerelem története, utazás egy nő lelkébe, aki a szerelem és két hazája között örlődik.”
– Karen White, New York Times bestsellerszerző

„Cleeton ismét egy mesteri történetet hozott el nekünk a politikai csatározásokkal átszőtt emberi szenvedésről. Az író szenvedélyessége és bátorsága minden egyes oldalt átitat, és Beatriz története a személyes bosszúról, árulásról és a bátorságáról egyszerre izgalmas és megdöbbentő.”
– Fiona Davis, A mestermű című bestseller írója

„Élénk, extatikus regény. A nagy utazások regénye – a száműzetésbe, a történelembe, az otthon és az identitás kérdésének mélyére. Merüljenek el ebben a mesés történetben!”
– David Ebershoff, A dán lány és az A tizenkilencedik feleség írója

„Ellenálhatatlan történet a szerelemről egy férfi, egy ország, az elrabolt múlt és a bizonytalan jövő iránt. A Mikor elhagytuk Kubát magával ragadott, és többé nem engedett el.”
– Shelley Noble, New York Times bestseller író, a Világítótorony a parton szerzője