Otthoni tartósítás erjesztéssel - Természetesen!
26%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Sziget Kiadó,
  • Oldalszám: 125
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9786155178986
2800 Ft helyett
2072 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
o tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
o különleges kenyerek, péksütemények
o ecet és bor készítése házilag