kemeny_kotes.png

Minden nap a te napod /A sikeres hétköznapok pszichológiája

(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Bookline Könyvek,
  • Oldalszám: 496
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789633109175
3999 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

A szerző megmutatja, hogyan tudjuk a viselkedés- és közgazdaságtan, a pszichológia és az idegtudományok legújabb eredményeit alkalmazni a mindennapi munkánk során.
Ezek a tudományok segítenek jobban megérteni, miként is működik az agyunk, mi befolyásolja a döntéseinket, mit tehetünk azért, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat. De néha nehéz tudatosítani, hogyan lehet a való életben is alkalmazni ezt a tudást - ebben nyújt segítséget ez a könyv.
Caroline Webb részletesen elmagyarázza, miként tehetjük mindennapi feladataink és rutinjaink részévé a viselkedéstudomány eredményeit. Három nagy tudományos elképzelést formált át egy részletes útmutatóvá, hogy megtanuljunk prioritásokat felállítani, jobban kihasználjuk az időnket, profitáljunk minden egyes emberi interakcióból, értelmi képességeink legjavát nyújtsuk, rugalmasan viszonyuljunk a nehézségekhez, feltöltsük magunkat energiával és mindebben élvezetet találjunk.
A könyv a kezünkbe adja annak a lehetőségét, hogy mostantól minden egyes napunk a lehető legjobban alakuljon.
Caroline Webb hosszú évek tapasztalatait és több tudományterület - így a közgazdaságtan, a pszichológia és a viselkedéstudományok - eredményeit sűrítette össze ebben a kötetben, hogy megossza az olvasókkal, miként tudunk mind mentálisan, mind érzelmileg kiteljesedni és fejlődni a munkánkban, és miként érhetjük el, hogy minden napunk a lehető legjobban alakuljon.

Megtanuljuk, hogy...
o miként osszuk be hatékonyan az időnket, és hogyan állítsunk fel fontossági sorrendet;
o hogyan hozzuk ki a legtöbbet az emberi interakciókból és tegyünk jó benyomást másokra;
o hogyan hozzunk kreatív és bölcs döntéseket;
o miként viszonyuljunk nagyobb rugalmassággal a csalódásokhoz;
o miként találhatunk több örömet a munkában és hogyan tehetünk szert több sikerélményre.

"Ez a könyv lefedi egy átlagos munkanap minden területét, és megmutatja, hogy néhány kulcsfontosságú változtatás a mindennapos viselkedésünkben miként vezet lenyűgöző eredményekhez. A könyvben olvasható, tudományos alapokon nyugvó tanácsokkal maximálhatjuk a teljesítményünket, és több energiánk lesz, mint valaha."
Marshall Goldsmith

A Minden nap a te napodat a Forbes 2016-ban a legfontosabb üzleti könyvek közé sorolta, s a Financial Times és a Time magazin is elismerő kritikát közölt róla. Tizenhét nyelven, több mint hatvan országban jelent meg.