kemeny_kotes.png

Kávé /Részletes kézikönyv a kávé termesztésről, előkészítésről és fogyasztásról

(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Alexandra Kiadó,
  • Oldalszám: 480
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789633579107
5999 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Ez az egyedülálló kötet segít felfedezni a kávébab és az ital hihetetlenül gazdag, és laikusok által csak kevéssé ismert világát. Vezető szakértők mesélnek a kávé történetéről, elterjedéséről, műveléséről, előkészítéséről, eladá- sáról, valamint a kávéipart érintő legfontosabb környezetvédelmi és társadalmi kérdésekről. a fejezeteket olvasva megismerkedhetünk a pörkölés tudományával (vagy inkább művészetével), a kóstolással és mindennel, ami ahhoz kell, hogy megszülethessen a tökéletes csésze kávé. Kövessük együtt kedvenc italunk kalandos útját az ültetvényektől a legdivatosabb kávézókig!