kemeny_kotes.png
Rutherford kapui - Rutherford park 3.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: IPC Könyvkiadó,
  • Oldalszám: 352
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789636356521
4299 Ft helyett
3869 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

1917 áprilisát írjuk. A Cavendish család széthullóban. Harry két évvel korábbi sebesülése után ismét a kontinensen van, ám már nem pilótaként szolgál, csak azok kiképzőjeként. A fájdalomnál, mely sebesülése és a műtét óta gyötri, kínzóbb az érzés, hogy többé nem ülhet repülőgépbe. A feleslegesség érzése rányomja bélyegét mindennapjaira. Vajon lesz-e még lehetősége újra felszállni és fritzekre vadászni?
Rutherfordban mindeközben örömre ad okot, hogy a család legfiatalabb gyermeke, az immár tizenkilenc éves Charlotte feleségül megy Michael Prestonhoz, akit ápolónőként a kórházban ismert meg. Szülei boldogsága nem is lehetne nagyobb, Charlotte számára azonban idegen ez az új szerep, és a fiatal nő lassan olyan felfedezést tesz, mely talán még anyja tetténél – az asszony amerikai szeretője miatt elhagyta a férjét – is nagyobb megbotránkozást fog kiváltani az előkelő családban.
Az izgalmakkal teli trilógia harmadik, befejező kötetéből az olvasó a kontinensen dúló háború borzalmait, azoknak a katonákra tett hatását ugyanúgy megismerheti, mint a hadszínterektől távol eső, ám közel sem nyugodt, angliai vidéki élet mindennapjait.
„Egyszerűen finom ez a sorozat... akárcsak a Downtown Abbey. Függőséget okoz, mint a szappanoperák.? – Record-Courier