ekonyv_ikon.png

A Douglas-nővérek 3. - Az álmok parfümériája - A parfüméria 3. (e-könyv)

10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Next21 Kiadó Kft.,
  • Oldalszám: 464
  • Megjelenés: 2024
  • ISBN szám: 9786156606037
  • Formátum: epub
3290 Ft helyett
2961 Ft
db
Összesen 0 Ft

A parfüméria 3.

Családregény-sorozat a Douglas parfümérialánc történetéről

Spiegel-bestseller

Hamburgból a világhírig!

Hamburg, 1929: Hertha és Lucie, a két nővér megörökölték a keresztszüleiktől a jól menő Douglas  parfümüzletet, ahol már korábban is dolgoztak. Lucie-ra rátalált a szerelem, Hertha pedig másodszorra is anyai örömök elé néz. Ettől függetlenül folytatják a munkát, továbbviszik, amit a nagynénjeik felépítettek. Hiába tör ki a nagy gazdasági válság, a testvérek szembeszállnak a kihívásokkal. Az országban megindul a nacionalizmus térhódítása, de ők varázslatos illatokat visznek el világszerte mindenhová.

A Charlotte Jacobi álnév az Eva-Maria Bast – Jørn Precht szerzőpárost fedi, amellyel már több Spiegel-bestsellert megjelentettek. 

Eva-Maria Bast újságíró, több tényirodalmi kötet, thriller és más regény szerzője. Egyebek mellett a Konrad Adenauer Alapítvány történelmi újságírás díjában részesült. Lakóhelye a Constance-i tó, illetve Würzburg. Jørn Precht a Stuttgart Media University oktatója, mozi- és tévéprodukciók többszörösen díjazott forgatókönyvírója. Történelmi regények és tényirodalmi művek szerzője, 2018-ban Bronze Homer irodalmi díjat kapott.