ekonyv_ikon.png

A kerti útvesztő (e-könyv)

10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Next21 Kiadó Kft.,
  • Oldalszám: 334
  • Megjelenés: 2024
  • ISBN szám: 9786156606334
  • Formátum: epub
3290 Ft helyett
2961 Ft
db
Összesen 0 Ft

A háború alatt meg kellett őrizni a titkot - most viszont mindenkinek meg kell tudnia...

Toszkána, 1943. Beatrice-nek az volt az álma, hogy egy éven át külföldön angolt tanít, de a háború keresztülhúzta a számítását. Nem tudja elhagyni az országot, ezért a Villa delle Colombe-ban húzza meg magát, amelynek kertjében egy ciprusokból ültetett útvesztő található. Az épületben lakó kedves olasz pár többeket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt beköltöztet biztonságosnak hitt otthonába. A háború előrehaladtával azonban a birtok lakói borzasztó dolgoknak lesznek tanúi.

2015. Tess férje elvesztését gyászolva, fájdalommal teli szívvel érkezik a villába. Beatrice ma is itt él, ő vigyáz a birtokra - megmutatja Tessnek, hogy ez a kert valódi gyógyír a lelki sebekre. Tess lassacskán kezdi jobban érezni magát. De odalesz a béke, mert megjelenik Marco, a villa tulajdonosa, aki ingatlanfejlesztők kezére akarja játszani a régi épületet.

Beatrice ráébred, ha feltárja a villa fájdalmas múltját, megakadályozhatja Marco tervét. Tess is megérti, hogy a Villa delle Colombe nem egyszerűen menedék volt, hanem igazi fáklya, amely beragyogott egy sötét időszakot. Vajon rá tudja venni Tess a tulajdonost, hogy adjon még egy esélyt a patinás helynek - és egyúttal a nő életébe is újra beköszönthet a boldogság?

""Megrendítő, ragyogó történet."" - Woman's Own

""Valpy lenyűgöző stílusa életre kelti a kastélyt és a körülötte elterülő csodálatos kertet, amelyben ciprusfákból épült labirintus található."" - Historical Novels Review