ekonyv_ikon.png

A lidérc menyasszonya (e-könyv)

10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Underground,
  • Oldalszám: 500
  • Megjelenés: 2023
  • ISBN szám: 9789635744374
  • Formátum: epub
3000 Ft helyett
2700 Ft
db
Összesen 0 Ft

Naomi Hope élete igencsak elcseszett, ráadásul már réges-rég halottnak kellene lennie, de köszöni szépen, nagyon is életben van. Kiskora óta látja a szellemeket, akik folyton saját kis gondjaikkal zaklatják. Ő azonban ezt a képességét igyekszik elnyomni és próbálja az átlagos diákok életét élni. Azonban ez sem egyszerű. Az iskolában folyamatosan zaklatják. Mindezt egyik percről a másikra fenekestül felforgatja egy fura idegen színrelépése, egy lidérc, aki megszállottan keresi a menyasszonyát . Persze nem azért, hogy a házasok gondtalan életét élvezze, számára egy sokkal sötétebb célt testesít meg az újdonsült menyecske. A lehetséges arát Naomi személyében látja meg, aki innentől kezdve búcsút inthet unalmas, szürke kis életének. 
 
A lányt szinte elözönlik a furcsábbnál furcsább teremtmények melyeknek nagy része rá vadászik. Ha mindez nem lenne még elég, a kaszás is ott liheg folyton a nyakában. 
 
Mi lehet a lidérc, Zackari valódi célja? Milyen szörnyűséget rejt sötét múltja? Naomi lehet az igazi menyasszonya vagy a lidérc csupán hiú ábrándokba kergette magát? Vajon meddig tudják ők ketten kijátszani a kaszást?