Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Sziget Kiadó,
  • Oldalszám: 144
  • Megjelenés: 2024
  • ISBN szám: 9786155723667
3500 Ft helyett
2800 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.