Gyönyörű lángolás

Dream válogatás
Maddox testvérek-sorozat 4. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1012
  • Oldalszám: 400
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617497
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Ellison Edson látszólag teljesen gondtalanul él. Frissen diplomázott, hatalmas bulikat szervez, és nincs más dolga, mint vásárolgatni és a barátaival lógni. De valami mégsincs rendben, és az érzés egyre gyötrőbben nyomasztja a lányt. Elli kétségbeesve próbálja magára vonni családja figyelmét, és közben teljesen padlóra kerül. Szülei úgy gondolják, azzal segíthetnek leginkább gyerekükön, ha szigorúbbak vele, ezért megvonják tőle a korlátlan anyagi támogatást. A lány így arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Ezzel egy csapásra feje tetejére áll a világ Ellie körül. A helyzetet csak nehezíti, hogy egy bulin megismerkedik Tyler Maddoxszal. A fiú is, mint ikertestvére, Taylor az alpesi tűzoltók tagja, aki erdőtüzek ellen harcol. Tyler kissé arrogáns, de végtelenül elbűvölő is, így a bulin Ellie-vel hamar egymásba gabalyodnak. A lány ugyan nem akar folytatást, de úgy tűnik, a srác nem éri be egyetlen estével. Ellie nem sokáig tud ellenállni Tylernek, ám elkövet egy olyan hibát, amit nem lehet jóvátenni.
Tyler érzései egyre inkább elmélyülnek, a lány szélsőséges személyisége és határozottsága lenyűgözi, de ahogy kezdi jobban megismerni, rájön, hogy Ellie belső démonai a Maddoxok legnagyobb ellensége lehet.

 

Ajánlók:

 

„Ahogy Jamie-tol már megszoktuk, egy újabb fergeteges és forró szerelmes regénnyel kápráztatja el az olvasóit. Tyler története kihagyhatatlan.”

Amazon

 

„Ez a regény nemcsak könnyed szerelmi történet, hanem annál sokkal több. Olyan fontos kérdésekkel foglalkozik, mint a múlttal való szembenézés és az önmagunknak való megbocsátás.”

Barnes and Noble

 

„A képlet egyszerű: egy fiú, egy lány és egy vad románc. Jamie McGuire ismét bebizonyítja, hogy ezekből az egyszerű hozzávalókból mennyire vérpezsdítő és izgalmas könyvet lehet írni.”

Goodreads

 

„Tyler lenyűgöző pasi. Egyesül benne a nyers erő, a férfias bátorság és romantikus gyengédség. Nem lehet nem imádni!”

Red Hot Books