Sanctum - A rejtélyes társulat

Dream válogatás
Asylum-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1019
  • Oldalszám: 352
  • Fordította: Beck Anita
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617565
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Abby, Dan és Jordan olyan dolgokat élt át a New Hampshire Egyetem nyári táborában, ami egy életre szóló traumát jelentett mindhármuknak. Ez az élmény rányomja bélyegét Abby és Dan kibontakozó szerelmére is. Mindannyian próbálnak túljutni a fájó, gyötrelmes emlékeken, de a múlt még mindig kísérti őket. Hiába is szeretnének továbblépni, rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, és valaki eltökélten igyekszik fenntartani bennük a rettegést azzal, hogy rejtélyes fotókat küld nekik egykori vándorcirkuszi jelenetekről. Az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak a nyomasztó érzéseiktől az, ha visszatérnek Camfordba, a New Hampshire Egyetemre, és feltárják a Brookline elmegyógyintézet sötét múltját, valamint magyarázatot találnak Daniel Crowford igazgató őrült kísérleteire. Megérkezésük után rádöbbennek, hogy a fotók létező helyszíneket ábrázolnak, sőt az egyetemi kampusz területén hosszú évek óta most először állítanak fel egy hasonló vándorcirkuszt. Dan és barátai saját maguk fedezik fel a várost – elhagyatott házakban rejtett titkok után kutatva. De az intézet félelmetes múltja sokkal több szálhoz elvezet, mint azt gondolnák. És ez még csak a borzalmak kezdete…

 

Ajánlók:

 

„Izgalmas és vérfagyasztó folytatása a New York Times sikerlistás Asylumnak, amely három fiatal történetét meséli el, akik a múlt és a jelen, a zseni és az őrült vékony határmezsgyéjén léteznek.”
Goodreads

 

„Kifejezetten kísérteties és rémesen ijesztő. Nemcsak a helyszínek és az események gyakorolnak nagy hatást az olvasókra, hanem a Daniel fejében lezajló látomások és képzelgések is hátborzongatók.”
School Library Journal

 

„A rengeteg vándorcirkuszi jelenetről készült régi fotók segítségével Roux olyan mély borzongást tár elénk, amely letehetetlenné varázsolja a könyvet. A kísértetházak felfedezése különösen filmszerű… Az írónő tudja, hogyan kell fenntartani a feszültséget, és a fotelhez láncolni az olvasót.”
VOYA

 

„Sokkoló és ijesztő. Miközben az olvasó lélegzet-visszafojtva várja a következő fordulatot, a feszültséget Dan és Abby kibontakozó szerelmének vibrálása is fűszerezi.”
Booklist