A sötét jóslat

Dream válogatás
Sárkányok gyermeke-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1024
  • Oldalszám: 368
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632617619
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Felicity Morgan igen szerencsésnek mondhatja magát. Nemcsak hogy szinte minden srác érdeklődik iránta a suliból, hanem London leghelyesebb pasija a jegyese. Csakhogy sajnos az eljegyzés már évszázadokkal ezelőtt megtörtént, és a jövendőbelije, a kissé beképzelt félelf, Leander FitzMor, aki sok nőnek csavarja el a fejét. Felicity egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy megüsse, vagy megadja neki a mindent eldöntő csókot. De Fay figyelmét más dolgok is lekötik: ő az elfek kiválasztottja. Csak ő találhatja meg az elfeknek oly fontos koronaékszereket, de ehhez az időn át kell utaznia. És ha ez nem lenne elég, Felicity épp csak visszatért a VIII. századi Germán Birodalomból, máris komoly dolgok miatt kell aggódnia: az elfek gyilkossággal vádolják. Lee mindent megtesz, hogy bizonyítsa Fay ártatlanságát, így nyomozásba kezd, hogy kiderítse az igazságot. Eközben kiéleződik a helyzet az elfek birodalmában is, és ismét minden Felicitytől függ.

 

Ajánlók:

 

„Felicity az első perctől kezdve szeretnivaló karakter. Ő az a lány, aki ugyan nem tökéletes, de kitartásával, önzetlenségével bárkinek a példaképe lehet. Belső lelki fejlődése szívet melengető.”
Bitter Sweet

 

„A könyv tökéletesen ötvözi a kortárs gimis sztorit, a fantasyt és a kalandregényt. Mindezt megfűszerezi egy kis krimivel és egy nagy adag romantikával. Tökéletes egyensúly!”
LovelyBooks

 

„Lebilincselő könyv. A történet gyorsan pörög, az olvasó csak kapkodja a fejét. Már az első rész is okozott meglepetéseket, de ez a kötete mindenképp felülmúlja.”
Goodreads

 

„A regény egyik legnagyobb erénye a humor. Felicity hol derűvel, hol némi iróniával szemléli az elé kerülő helyzeteket. Egy biztos, Fay újra és újra mosolyt tud csalni az olvasó arcára a legváratlanabb helyzetekben is.”
Dream World

 

„Amellett, hogy a könyv cselekménye megkapó és lendületes, az írónő a szerelmi szálakat is meglehetősen összekuszálja. Felicitynek fel van adva a lecke, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson.”
Amazon