Angyali kísértés

Dream válogatás
Sweet Evil-sorozat 4. rész
25%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1028
  • Oldalszám: 440
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617657
2999 Ft helyett
2249 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaidan Rowe, a bujaság hercegének fia, mindent megkapott az élettől: pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget és csinos csajokat. Hamar a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel… Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immúnis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle. Annának kiválasztottként el kell tüntetnie a földről a démonokat. De azt is elhatározza, hogy minden óriást megment a sötét élettől. Ezért egyesíti erőit Kaidanével, hogy legyőzzék a zsarnok herceget. Kaidanre az eddig legkeményebb harc vár, a szív csatája.

 

Ajánlók:

 

„Kaidan Rowe gondolatai egy sötét, veszélyes, és érzékiséggel teli helyre visznek. Egy csavaros fordulatokkal teli történet, ami bárcsak sohasem érne véget!”
Amazon

 

„Az Angyali kísértés felkavaró, nyers és addiktív, éppen olyan, mint reméltem, és ennél még jóval több. Tökéletes kiegészítése a Sweet Evil-trilógiának.”
Stuck in Books

 

„Kaidan Rowe nézőpontjából követve az eseményeket, a Sweet Evil-trilógia e kiegészítő része izgalmas, sötét és csábító. Az olvasók imádni fogják!”
Goodreads

 

„Teljesen egyedülálló élmény. Érzéki és lenyűgöző. Bepillantást nyerhetünk a dögös rocksztár mindennapjaiba, amelyek azért sem átlagosak, mert démoni erők húzódnak a háttérben.”
Barnes and Noble

 

„Tele izzó szenvedéllyel és drámával, a sorozat ezen része még sötétebb, még izgalmasabb, mint az eddigiek, és mindezek mellett teljesen kielégítő.”
Epic Reads