A fehér rózsa
Dream válogatás
Az Ékkő-trilógia 2. rész
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1033
  • Oldalszám: 304
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617688
2999 Ft helyett
1799 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Violet Lasting rabságban és elnyomásban él a Tó Hercegnőjének palotájában, míg fény nem derül viszonyára Ashsel, a királyi hölgyek kísérőjével. A szerelmeseknek így menekülniük kell. Egy pillanatra sem érezhetik magukat biztonságban, hiszen nem tudhatják, ki barát, ki ellenség. Útjuk során azonban egyre világosabbá válik, hogy az Ékko zsarnoksága egy felkelés felé sodorja a Magányos várost. Rá kell bízniuk magukat a Fekete Kulcsra, egy titkos társaságra, amelynek eltökélt célja a királyi családok uralmának megdöntése. Ash, Violet és legjobb barátnője, Raven mindentől távol, egy erdei tanyán, a Fehér Rózsában találnak menedékre. Itt él Sil, aki régen maga is az Ékko rabja volt. Ő veszi pártfogásába a fiatalokat, és nemcsak arra döbbenti rá Violetet, hogy hatalmas erő birtokában van, hanem arról is meggyőzi, hogy az ő feladata lesz, hogy vezesse a lázadókat.

 

Ajánlók:

 

„Erő, bátorság és kitartás. Ebben rejlik Violet bája. A sorozat második részében olyan tudás birtokába kerül, amellyel még neki sem lesz könnyű megbirkóznia. Valóban élvezetes olvasmány.”
Goodreads

 

„Gyors tempójú, izgalmas, lebilincselő, és feszültséggel teli könyv. Violet ugyan kijut az Ékkobol, de ez csak a kezdet…”
Amazon

 

„Amy Ewing ismét sok meglepetést és váratlan fordulatot tartogat olvasóinak. Mindezt beágyazza egy merev társadalmi rendbe, melynek ellenpólusaként ott van a mágia felszabadító ereje.”
School Library Journal

 

 „A történet egy különleges, dekadens, matriarchális társadalomban játszódik. Az egész kifejezetten gondolatébresztő. A cselekménybonyolítás merész, a könyv gyorsan olvastatja magát.”
Voya

 

„Amy Ewing bátran elegyít több műfajt is: tökéletesen összeolvasztja a szerelmes regények báját, a kalandregények lüktető izgalmát és a dráma feszültségét.”
Kirkus Reviews