Nagyon logikátlan barátság

Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1042
  • Oldalszám: 256
  • Fordította: Vince Judit Andrea
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617749
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A 16 éves Solomon agorafóbiától szenved, ami jelent némi nehézséget a hétköznapokban… Három éve nem lépett ki a házból. A családja mindenben támogatja, online folytatja tanulmányait, de nem érzi úgy, hogy a szociális életből bármi is hiányozna neki. Azonban tudja, hogy nem élhet így örökké. Egyszer csak az életvidám, oltalmazó és nyílt Lisa Praytor megjelenik, és a barátja akar lenni. Biztos benne, hogy tudna segíteni Solomonnak abban, hogy kimerészkedjen a négy fal közül. Abban is biztos, hogy ez a tapasztalat neki is segíteni fog abban, hogy megírja a lehető legtökéletesebb felvételi esszét a fősulira, amivel biztosan megkapná a pszichológiai program ösztöndíját. Eltökélve, hogy „megjavítja” Solomont, Lisa belép a világába, együtt elbűvölő barátjával, Clarkkal, és nem olyan sokkal később már egy váratlan, szoros kötelék alakul ki hármuk között. Azonban amint Lisa egyre többet tud meg Solról, valamint kapcsolatáról Clarkkal, elkezdenek lebomlani a falak, melyeket maguk közé építettek, a barátságuk pedig veszélybe kerül. 

 

Ajánlók:

 

„A váltakozó nézőpontok – hol Sol, hol Lisa mesél – az egész történetet meleg, szellemes, hiteles olvasmánnyá teszik. Az olvasó minden bizonnyal imádni fogja ezeket a káprázatos, csodásan bolondos és törékeny szereplőket.”
Kirkus Reviews

 

„A Printz-díjas John Whaley egy kemény és elgondolkoztató témát választott, amelyet nézőpontjával, szellemességével és megnyerő, törékeny szereplőkkel tett csodássá.”
Publishers Weekly

 

„Egy reményteli és szívszorító történet. Whaley remek érzékkel ragadja meg Solomon hétköznapjait. Elbeszélései a betegségéről fájdalmasan élethűek…” 
Goodreads

 

„Ami különösen becsülendő és bölcs a történetben, hogy minden karakternek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, és ezek összefonódásából alakul a történet. Olyan fontos témák bontakoznak ki, mint barátság, a rossz döntések és a megbocsátás.” 
Amazon

 

 

Tudj meg többet a könyvről:

www.facebook.com/dreamvalogatas

www.johncoreywhaley.com