A különös álmodozó - Strange the Dreamer

Dream válogatás
A különös álmodozó-sorozat 1. rész
60%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1053
  • Oldalszám: 544
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Komáromy Zsófia
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789632619347
3499 Ft helyett
1400 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2499 Ft helyett
2249 Ft
db
Összesen 0 Ft

Az álom választja az álmodót, nem fordítva – és az ifjú Lazlo Strange, a háborúban elárvult segédkönyvtáros mindig is attól tartott, hogy az ő álma bizony rosszul választott. Ötéves kora óta megszállottja egy rég elveszett, rejtélyes városnak, de a fiatalember nem elég vakmerő ahhoz, hogy nekiinduljon felkutatni a legendás helyet, átszelve a fél világot. Ám amikor döbbenetes lehetőséget kínál fel számára az Istenölő nevű hős és legendás harcosokból álló csapata, Lazlo úgy dönt, meg kell ragadnia ezt az esélyt, különben örökre elveszíti az álmát. Mi történt a mitikus városban kétszáz évvel ezelőtt, ami elvágta a világtól? És ki lehet a kék bőrű istennő, aki újra meg újra felbukkan Lazlo álmaiban? A válaszokat az ősi város rejti… 

 

„Taylor gazdagon kidolgozott világot tár elénk lírai és komplex leírásokkal. Az istenek és emberek konfliktusáról szóló meséje mítoszba illő, akárcsak Lazlo jellemfejlődése, ahogy szerény, álmodozó könyvtárosból a szemünk előtt valami sokkal többé válik.”

SCHOOL LIBRARY JOURNAL

 

„Olyan sokkoló, mint egy rémálom, és olyan varázslatos, akár a legkiválóbb fantasyk. Taylor regénye csodákat kelt életre az olvasó képzeletében.”

HYPABLE

 

„Káprázatosan megírt mű, egyszerre hátborzongató, összetett és elbűvölő. Egy lenyűgöző világ, amelyben az álom választja az álmodót.”

PUBLISHERS WEEKLY

 

„A főszereplők gondosan és alaposan kidolgozottak, a mű stílusa megrázóan gyönyörű, a kitalált világ valószerű… Ritka és becses olvasmányélmény.”

BOOKLIST

 

„Laini Taylor olvasóit egy mitikus világ várja, benne sok veszéllyel és csodával, lepkékkel és álmokkal, szerelemmel és vérontással.”

BARNES&NOBLE