Szövetség - A szerelem ereje

Dream válogatás
Nemezis-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1058
  • Oldalszám: 320
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Stier Ágnes
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789632619651
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A serubeli Sepora hercegnő és Theoria királya, Tarik között nagy nehézségek árán béke köttetett, mióta összefogtak a tomboló járvány, a csendes pestis ellen. Mivel egymás iránti érzelmeiket a politika és a hatalom kusza hálója szövi be, saját megbízható forrásaik segítségével kell megpróbálniuk közös nevezőre jutni. Azonban amikor árulók tesznek keresztbe a terveiknek, akiknek ráadásul nagy hatalmú szövetségeseik vannak, mindkét királyság jövője veszélybe kerül. Vajon sikerül időben megbizonyosodniuk arról, kiben is bízhatnak igazán – beleértve egymást is –, hogy megmentsék a királyságaikat, a szerelmüket, sőt az életüket?

 

„Az olvasók feszülten fogják lapozgatni a könyvet, hogy eljussanak a történet végéig, közben persze egy kis humor sem árt.”

BOOKLIST

 

„Akik olvasták az első részt, nem fognak csalódni. Középpontba kerül Sepora és Tarik kapcsolata, és az utolsó pillanatig izgulhatunk, hogy mi lesz velük. Szinte minden érzelmet megélnek, ami egy szerelmi kapcsolatban előfordulhat.”

AMAZON

 

„Anna Banks mesterien fonja egybe a hatalomért folyó harcokat a személyes drámákkal. Mindeközben villámgyorsan pörögnek az események.”

BARNES&NOBLE

 

„Újra és újra ámulatba ejt ez a világ, a szereplők és a történetszövés. Semmi kétség afelől, hogy Anna Banks kiváló író, és képes megnyitni könyveivel a fiatal olvasók képzeletét.”

GOODREADS

 

„A regény mozgatórugói a karakterek közötti kölcsönhatások. Éppen ok azok, akik életre keltik ezt a titokzatos és misztikus világot.”

LITTLE RED’S REVIEWS