Seafire - Lángoló tenger

Dream válogatás
Seafire-trilógia 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1078
  • Oldalszám: 416
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Komáromy Zsófia
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634990475
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

Caledonia Styxtől még fiatal lányként elvette a szüleit és a testvérét egy könyörtelen hadúr, aric athair. az ifjú kapitány most a bajtársnőivel hajózik a halálos kartács-tengeren, készen arra, hogy végre visszavágjanak a rettegett zsarnoknak.

Ám azután, hogy Caledonia legjobb barátnőjének és elsőtisztjének életét megmenti egy ifjú, aki a vérszomjas aric katonája, a kapitány kénytelen fontolóra venni, vajon hagyja-e a fiúnak, hogy a hajójukon maradjon. a fiatal férfi vonzó és talpraesett, és ugyan Caledonia próbálja magát távol tartani tőle, a fiú folyamatosan rácáfol az előítéleteire. De vajon tényleg épp ez az idegen lenne a kulcsa, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak aric athairrel – vagy veszélybe sodorja mindazt, amiért a hajó legénysége annyit küzdött?

 

Ajánlók:

„A Seafire – Lángoló tenger egy lélegzetelállító mű, amely A Karib-tenger kalózai világát idézve ötvözi a Wonder Woman megfékezhetetlen női erejét a Mad Max – a harag útja lehengerlő akciódússágával.”
Amazon

„A cselekmény tempós és izgalmas, az akciójelenetek pedig feszültek és valódiak. Azok a legjobb pillanatok, amik gyönyörűen összpontosítanak a lányok közötti kapcsolatokra.”
Publishers Weekly

„A regény kihagyhatatlan azoknak, akik erős női karaktereket keresnek, és rajonganak a tengeri kalandokért.”
School library Journal

„Igazán vagány sztori bajtársnőkről, bátorságról, valamint a sziklaszilárd bizalomról – vétek lenne kihagyni ezt a könyvet!”
Julie Murphy, a New York Times-listavezető Dumplin’ – Így kerek az élet szerzője

„Pontosan azt kínálja az olvasóknak, amire szükségük van: emlékeztetőt, hogy egységgel és bátorsággal bármit legyőzhetünk, és végül igenis meg tudjuk változtatni a világot.”
Dhonielle Clayton, a nagy sikerű The Belles – A szépség ára szerzője

  •