A sárkányok titka

Dream válogatás
Sárkányok gyermeke-sorozat 3. rész
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1087
  • Oldalszám: 320
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634990321
2999 Ft
Nem rendelhető
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

Valójában Felicitynek boldognak kellene lennie. Nemcsak az iskolájának összes pasija hever a lábai előtt, hanem a suli szívtiprója, Lee – aki nem mellesleg félig elf – szintén a kegyeit keresi. Bár ez egyáltalán nem meglepő, mert a sármos félelfnek már rég megjövendölték, hogy Felicity lesz a menyasszonya. De a lánynak kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy a szerelmi életén törje a fejét. Már régebb óta tudja, hogy ő az elfek megjövendölt megmentője, ami egyre súlyosabb teherként nyomja a vállát. Kiderül az is, hogy fontos szerepet játszik az elfek és sárkányok végső összecsapásában. Ámde miközben próbálja megteremteni az egyensúlyt, megdöbbentő titkok látnak napvilágot, ami nemcsak abban ingatja meg Felicityt, hogy valóban jó oldalon áll-e, ha az elfek mellett harcol, hanem saját származásának körülményeire is fény derül, ami minden eddigi tettét megkérdőjelezi.

,,Egy nagy finálé, sok feszültséggel, romantikával, könnyekkel, nevetéssel és fájdalommal..."
LovelyBooks

,,Rabja lettem ennek a sorozatnak. Rövid idő alatt olvastam a három kötetet. A harmadik részben olyan dolgok történnek, amelyeket sejteni sem lehetett. A vége szép, mégis kicsit szomorú..."
Lesejury

,,A harmadik kötet ügyesen fejezi be a trilógiát, és ismét elragadja az olvasót az elsőtől az utolsó oldalig. Vicces, lenyűgöző és szívszorító."
Thalia

,,Hihetetlenül izgalmas könyv, szinte minden fejezet tartogat az olvasó számára valami újabb fordulatot."
Was Liest du?

,,Egy igen izgalmas fantáziavilág tele elfekkel és sárkányokkal, melyben Felicity ízig-vérig valóságos karakter. Éppen ezért nő az olvasók szívéhez,
hiszen bárki a helyébe képzelheti magát."
Weltbild