Néma tanú

Mont Blanc válogatás
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1093
  • Oldalszám: 352
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634990383
3499 Ft
Nem rendelhető
2499 Ft helyett
2249 Ft
db
4499 Ft helyett
3599 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A Néma tanú sokkoló pszichológiai thriller egy nőről, aki meggyilkolja a férjét, és egy terapeutáról, aki rögeszmésen kutatja indítékait...
Alicia Berenson élete látszólag tökéletes: híres festőnő, aki feleségül ment egy jó nevű divatfotóshoz. Nagyszerű otthonuk van, amelynek hatalmas ablakai egy parkra néznek London egyik legfelkapottabb negyedében. Egyik este férje, Gabriel későn tér haza a fotózásról, Alicia ötször arcon lövi, aztán mindörökre elnémul.
Vonakodása bármiféle magyarázattal szemben olyan titokká növeszti tettét, amely megragadja a nagyközönség figyelmét, és hírhedtté teszi személyét. Képeinek ára az egekbe szárnyal. Őt, a néma beteget a nyilvánosság és a bulvárlapok elől a The Grove-ba, egy észak-londoni törvényszéki orvostani intézetbe zárják.
Theo Faber, a bűnügyi pszichoterapeuta jó ideje vár a lehetőségre, hogy vele dolgozhasson. Elszántsága, hogy szóra bírja páciensét, és felfedje a titkot, miért lőtte le a férjét, saját indítékainak labirintusába vezeti. Olyan igazságot kutat, amely azzal fenyeget, hogy őt magát is felemészti.

,,Egy tökéletes thriller. Ez a különleges regény felforrósította a véremet, és a szó szoros értelmében nem tudtam letenni. Mikor a kezembe vettem, azt hittem, csak belelapozok, de tizenegy órával később az egészet kiolvastam."
A. J. Finn, a Nő az ablakban szerzője

,,A Néma tanú úgy kúszik rád, mint egy árnyék egy rosszul megvilágított sikátorban. Alex Michaelides eredeti és döbbenetes pszichológiai rejtélyét olyan rendhagyó és egyedi módon építi fel, hogy az szinte már új műfajt teremt. Minden egyes szavát élveztem, minden komor jelenetét és meglepő
fordulatát imádtam. A lapok égetik az őket forgató olvasó kezét."
Barnes & Noble

,,Egy gyönyörűen megírt, nagyszerűen vezetett, mesterien szőtt cselekmény. A történet könyörtelenül elragadja
az olvasóját, és nem is ereszti el a legutolsó sokkoló, mégis brutálisan logikus lezáró fordulatig. Fantasztikus, különleges olvasmány."
Amazon

,,Alex Michaelides az egyik legjobb pszichológiai thrillert írta meg, amit valaha is olvastam. A Néma tanú egy lenyűgöző, paranoid rémálom, a befejezése pedig minden bizonnyal a legsokkolóbb fordulatként marad meg az emlékezetünkben."
Goodreads