Gyönyörű búcsúzás

Dream válogatás
Maddox testvérek-sorozat 5. rész
50%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1175
  • Oldalszám: 312
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632618517
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Egy Maddox sosem tudott veszteni, de a Halál mindig győz.

Tizenegy évvel azután, hogy szerelmével, Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkényes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Ezért Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözőfamíliája most bosszúra készül. A célpont pedig a Maddox család minden tagja. Travis testvére, Thomas, azért, hogy megvédje családját, olyan lépésre szánja el magát, amivel fájdalmat okoz szeretteinek: eljátssza, hogy a maffia kioltotta az életét. Eközben a család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először kerülnek szembe egymással. Harag és gyász tombol bennük. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült, és a korábbinál nagyobb a kockázat. És miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa őket egymástól, vagy még erősebbé kovácsolja a családot.

 

Ajánlók:

 

„Gyengéd, mégis szenvedélyes. A kedvenc sorozatom páratlanul tökéletes befejezése. A Gyönyörű búcsúzás hibátlanul játszik az érzelmi húrokon. Felejthetetlen regény!”
Goodreads

 

„Szebb befejezést nem is írhattak volna ehhez a sorozathoz. Aki csak olvassa, ismét beleszeret a Maddox családba. Újra meg újra el fogom olvasni.”
Book Lovers Hangout

 

„Jamie McGuire képes arra, hogy olyan történetet tárjon elénk, amely érvényre juttatja a szereplőket, és mély nyomot hagy a szívünkben.”
Liis’ Bookshelf

 

„Az eddigi legjobb Maddox-regény. Tele van szívszorító és drámai eseményekkel, ugyanakkor intenzív és magával ragadó történet.”
Barnes and Noble

 

„Jamie McGuire újabb lenyűgöző és érzelmileg felkavaró története letaglózza az olvasót, ezzel együtt arra ösztökéli, hogy ne tegye le a könyvet. Káprázatos, mesteri meseszövés.”
Amazon