Vajon ránk talál a szerencse?

Dream válogatás
25%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1188
  • Oldalszám: 368
  • Fordította: Komáromy Zsófia
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632618654
2999 Ft helyett
2249 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Alice soha nem hitt a szerencsében – legfeljebb a balszerencsében. A szerelemben viszont nagyon is hisz, és már jó ideje vágyódik a legjobb barátja, Teddy után. A fiú tizennyolcadik születésnapjára – épp, amikor úgy tűnik, talán kialakulhat kettőjük között valami – Alice viccből egy lottószelvényt vesz neki ajándékba. Legnagyobb döbbenetükre Teddy száznegyvenmillió dollárt nyer a telitalálatos szelvénnyel.
Eleinte olyan az egész, mint egy valóra vált álom, főleg, mivel a két fiatalnak bőven kijutott már a balszerencséből. Alice-nek gyerekkorában szörnyű lapokat osztott az élet, amikor alig egy év eltéréssel meghalt mindkét szülője; Teddy édesapja pedig nem sokkal később elhagyta a családját, miután óriási szerencsejáték-adósságot halmozott fel.
A nehéz időkben Teddy és Alice mindig is egymásra támaszkodtak. Most azonban, miközben igyekeznek megbirkózni a fiú hirtelen meggazdagodásának hatásaival, egyre jobban eltávolodnak egymástól. A pénz egyre inkább tűnik átoknak, mint áldásnak. Miközben Alice és Teddy próbálnak visszatalálni egymáshoz, a lány nemcsak saját magát ismeri meg sokkal jobban, hanem a szerencse és a szerelem kiszámíthatatlan kapcsolatát is.

 

Ajánlók:


„Ez a könyv rengeteg olyan témával foglalkozik, amelyek bárki számára nagyon érdekesek lehetnek: egy lány első nagy szerelme, első nagy vesztesége és első nagy mázlija.”
Amazon


„Ezt a regényt olvasva úgy érezheti az olvasó, hogy váratlanul valami csodálatosra bukkant, úgy, mintha megütötte volna a főnyereményt. Ez a történet a szerelemről és a szerencséről szól, meg arról, hogy az életünk akár egyetlen szempillantás alatt megváltozhat.”
Goodreads


„Jennifer E. Smith legújabb regényét betölti az igaz szerelem heve – annak minden bájával, szívfájdalmával és reményével együtt.”
Barnes and Noble


„Az írónő megragadja a szerelem érzését, és ügyesen szövi bele a romantikus szálakat egy váratlanul kialakult helyzetbe. Ezzel hoz létre egy olyan feszültséggel teli helyzetet, melyben nemcsak a jelen, de múlt és a jövő kérdései is felmerülnek.”
VOYA


„Egy olyan történetben, amelyben két sebezhető fiatal erkölcseit és állhatatosságát teszteli, Jennifer E. Smith okosan rajzolja meg Alice és Teddy karakterét.”
Publishers Weekly