Klikk - Találd meg a párod!
Dream válogatás
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1401
  • Oldalszám: 288
  • Fordította: Bozai Ágota
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632618890
2999 Ft helyett
1199 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Allie nem egy átlagos lány, hobbija a programozás. A CodeGirls nyári táborban egy különleges programot írt, mely közös érdeklődésük alapján párosítja a felhasználókat. A párok nem látják egymást, de amikor egymás közelében tartózkodnak, a telefonjuk jelez, és egy képet dob fel a másikról. A program neve: Klikk.
Az applikáció hamar népszerű lesz, és a lány tanára szeretné, hogy Allie nevezzen egy versenyben ezzel az alkalmazással. Kiderül azonban, hogy Allie ellensége, Nathan is indul a megmérettetésen.
A lány applikációja hatalmas siker, de hamar kiderül, hogy a Klikk olyan képeket is feltölt a telefonról, amiket nem tett közzé a tulajdonos. Így Allie barátnője is kínos helyzetbe kerül.
Allie-nek pár napja van kijavítani a hibát, ezért minden percét a számítógépes teremben tölti. Ám elvonja a figyelmét, hogy itt tartózkodik Nathan is, akinek szintén gondja akadt a játékával.
Vajon Allie ki tudja javítani a hibát és el tudja érni, hogy a felhasználók újra bízzanak benne? Legyőzheti ellenfelét és megnyerheti a versenyt? És visszakaphatja valaha a barátait?


Ajánlók:


„Igazán szívet melengető könyv sikerről és bukásról, barátságról és csalódásról. Ami mégis a legnagyobb erénye a könyvnek, az Allie őszinte küzdeni akarása.”
Goodreads


„A könyv olyan iskolai atmoszférát teremt, mely vonzó és magával ragadó. Allie kalandjai inspirálhatják az olvasókat a kódolás felfedezésére.”
School Library Journal


„Modern és magával ragadó. Végig ott lappang a kérdés: milyen áldozatokat kell és érdemes meghozni a győzelemért? Tanulságos könyv, melyet érdemes újra és újra átgondolni.”
Barnes and Noble