Vörös viadal

Dream válogatás
Vörös viadal-sorozat 1. rész
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1470
  • Fordította: Szujer Orsolya
  • Megjelenés: 2022.09.22.
  • ISBN szám: 9789634992332
3999 Ft
db
Összesen 0 Ft

Egy észak-afrikai ihletésű fantáziavilágban két nővérnek életre-halálra kell küzdenie a koronáért.
A tizenhat éves Eva hercegnő, aki a csontvelő és a vér mágiájával született - egy olyan sötét és szörnyű mágiával, amelyre nemzedékek óta nem volt példa Myre vibráló, de széttöredezett országában. Utolsó ismert gyakorlója Raina királynő volt, aki nyolc nemzedékkel ezelőtt megdöntötte a bennszülött khimaer királyi családot, és ezreket mészárolt le, köztük a saját húgát is, és ezzel kezdetét vette a Rivalizáló örökösök hagyománya. Raina hosszú és sötét árnyékában élve, Eva most idősebb nővérével, Isaval kell szembenéznie egy életre-halálra szóló csatában, ha reménykedik abban, hogy felemelkedhet az Elefántcsont Trónra - mert Myre királyságában csak a legerősebb, legkegyetlenebb uralkodók maradnak életben.
Amikor Evat néhány héttel a húgával vívott csata előtt megtámadja egy bérgyilkos, rájön, hogy az életére irányuló merénylet mögött több van, mint amire gondolnánk - és nem csak a húga akarja őt holtan látni. Ahogy a feszültség egyre fokozódik, Eva kénytelen egy mitikus méretű fey oktatóhoz és egy titokzatos és jóképű khimaer herceghez fordulni segítségért, hogy mágiáját olyanná fejlessze, amitől félni kell. Mert hiába szereti még mindig a húgát, Évának választania kell: Isa halála vagy a sajátja.


Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.