A tizedik lány

(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1526
  • Fordította: Szaszkó Gabriella
  • Megjelenés: 2022.09.30.
  • ISBN szám: 9789634992905
3499 Ft
db
Összesen 0 Ft

A patagóniai mítoszokban forrongó A tizedik lány egy gótikus pszichológiai thriller kísérteties fordulattal.
Dél-Amerika legdélebbi csücskében egy elszigetelt iskola áll. A legenda szerint a föld megátkozza azokat, akik ott telepednek le. De Mavi - egy merész Buenos Aires-i születésű, az anyját elrabló katonai rezsim elől menekülő fiatal tanárnő - számára ez a hely menekülést kínál egy új életbe, ahol az argentin elit lányokat tanítja.
Mavi megpróbálja elfogadni az impozáns ház idegenszerűségét - annak ellenére, hogy figyelmeztetik, hogy ne kóboroljon éjszaka, egy rejtélyes fiatalember fenyegeti, és rejtélyes Másokról szóló pletykák keringenek. Ám Mavi tíz diákja közül az egyik eltűnik, és amikor a diákok és a tanárok is úgy kezdenek viselkedni, mintha megszállták volna őket, a szentségtelen sziklán kísértő erőkről már nem lehet nem tudomást venni.
Az egyik ilyen szellem olyan titkot őriz, amely felgöngyölítheti Mavi létezését. A túlélés érdekében meg kell oldania egy kozmikus rejtélyt - majd meg kell küzdenie az életéért.


Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.