30 forró éjszaka
Passion válogatás
30 nap-sorozat 2. rész
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1547
  • Oldalszám: 320
  • Fordította: Szaszkó Gabriella
  • Megjelenés: 2022.06.09.
  • ISBN szám: 9789634992660
3499 Ft
db
Összesen 0 Ft

A tested lecsupaszítása mondhatni egyszerű – de ha a lelkedet is le kell mezteleníteni valaki előtt, az mindent megváltoztathat.
Glenna O’Donald a legkevésbé sem számított arra, hogy a temetőben egy pakli kártyát talál. Ráadásul nem is akármilyen kártyákról beszélünk, hanem olyanokról, amellyek mindegyike egy igazán szaftos, kötetlen szexkalandra csábít. Glenna túlelemző kutatási asszisztensként éli mindennapjait, de a kártyák segítségével megkezdi saját éjszakai kísérletezgetését. Ráadásul egy iszonyúan dögös egyetemi professzor, Eric Morris ajánlja, hogy kísérleti partnere lesz. 
Hamarosan Glenna egyszer egy héten találkozgatni kezd Ericcel, hogy kipróbálják a számukra a legvonzóbb kártyákat. A vakmerő, szexuális felfedezésekkel teli éjszakák között a munkanapok is megtelnek nevetéssel és flörttel. Egészen addig, amíg Glenna már úgy érzi, hogy túl mélyre merült. A rengeteg élvezet után Glenna még közelibb kapcsolatba szeretne kerülni a professzorral, és Eric is ráébred arra, hogy Glennára talán nagyobb szüksége van, mint azt eredetileg gondolta. Vajon lesz-e elég bátorságuk ahhoz, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat?
Christine d’Abo regénye egyszerre szexi és szívet melengető. Friss, szellemes stílusa bebizonyítja, hogy mindent a gyakorlat tesz tökéletessé, és vannak olyan játékok, melyekbe érdemes belevágni.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.