kemeny_kotes.png

Angyalfény

Dream válogatás
Angyalsors-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-801
  • Oldalszám: 432
  • Fordította: Komáromy Rudolf
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2012
  • ISBN szám: 9789632612034
3499 Ft helyett
2799 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Clara Gardner hónapokon át készült arra, hogy szembenézzen a látomásából ismert erdőtűzzel, mégsem tudott felkészülni a döntésre, amelyet a végzetes napon kellett meghoznia. A rendeltetését közel sem olyan egyszerű teljesíteni, mint ahogy gondolta, most pedig a Tucker iránt érzett szerelme és a Christianhez fűződő bonyolult érzelmei között őrlődik. Emellett egyre jobban megismeri az angyalok világát, a Jó és a Rossz közötti harcot, ráadásul szembe kell néznie egy szörnyű ténnyel: valaki, aki közel áll hozzá, hónapokon belül meg fog halni. A lány jövője csupa kérdőjel, egy dologban azonban biztos: a tűz csupán a kezdet volt. Cynthia Hand a népszerű Angyalsors trilógia második kötetében fokozza az izgalmakat. A lendületes stílus, a mozgalmas cselekmény és a meglepő befejezés garantálják, hogy az ifjúsági fantasy rajongói a második regényt is a szívükbe zárják. 

 

Ajánlók:

 

„Abszolút magával ragadó. Jó ideje nem akadt a kezembe ehhez fogható letehetetlen könyv.”
Richelle Mead, a Vámpírakadémia sorozat nagy sikerű szerzője

 

„Hand az angyalmítosz sodró erejű tolmácsolásával mutatkozik be. Gondosan megrajzolt hátterű, megnyerő és romantikus mese.”
Publishers Weekly

 

„Természetfölötti románc mennyei elemekkel.”
Kirkus

 

„Tényleg döbbenetes ez a könyv: eredeti, egyáltalán nem olyan, mint az összes többi angyalos sztori, ami mostanság a tiniket veszi célba. Ennek igazi mélysége van, hol egy elfuserált hajfestést vagy hasonló csip-csup problémát feszeget, hol meg olyan szélsőségesen komolyat, mint amikor a hősnő azt igyekszik kideríteni, tulajdonképpen mit is jelent a látomása. Alig várom, hogy elolvashassam a következő részt.”
Waterstones

 

„Hand a köztünk élő angyalokról szőtt izgalmas történetet, amely hihetően hangzik, ugyanakkor a paranormális jelenségek iránt érdeklődőkhöz is szól.”
Voice of Youth Advocates (VOYA)