kemeny_kotes.png

Angyalvágy

Dream válogatás
Angyalsors-sorozat 3. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-802
  • Oldalszám: 484
  • Fordította: Komáromy Rudolf
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632613062
3499 Ft helyett
2799 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Az utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított. Ám azt az első szerelem szédítő szárnyalása, és egy szeretett személy elvesztésének gyötrő fájdalma közepette sem tagadhatja, hogy a végzet kivételes életet szánt neki. Miután kiderítette, hogy milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi. Megvédi még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította. Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc. Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár. Az Angyalsors trilógia hihetetlenül izgalmas záróakkordjában Clarának döntenie kell saját sorsáról egyszer és mindenkorra. Ha még nem olvasta a nagy sikerű trilógia előző részeit, kezdje az Angyalsors című kötettel.

 

Ajánlók:

 

„Lebilincselő, romantikus mese alaposan kidolgozott háttértörténettel. A könyv magával ragadóan idézi föl a hitregék angyalvilágát...”
Publishers Weekly

 

„A szívembe zártam a könyvet. Nem bírtam félbehagyni, két napon át odaadóan csüngtem rajta. Magasba röpített és mélybe rántott, méghozzá olyan tökéletes ütemezésben, hogy most sem tudok betelni vele. Aki olvasta az előző köteteket, ezt kifejezetten imádni fogja.”
Amazon

 

„Úgy látszik, Claránál semmi sem megy egyszerűen. A legjobb barátnője, Angela, valamint Christian társaságában kezdi meg tanulmányait a Stanford Egyetemen. A szíve nem akarta elengedni Tuckert, de búcsút mondott a fiúnak, és úgy határozott, hogy továbblép. Egy angyal élete azonban nem mindig zajlik simán. Ezzel egyidejűleg a mindinkább a maga útját járó Angela meghökkentő helyzettel szembesül. Hand írói őstehetség: párbeszéd, jellemábrázolás és cselekmény egyaránt könnyedén árad a tollából.”
Goodreads