Kezünkben a jövőnk
Dream válogatás
30%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-804
  • Oldalszám: 356
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2012
  • ISBN szám: 9789632612058
3499 Ft helyett
2449 Ft
db
1999 Ft
db
Összesen 0 Ft

1996-ban járunk. Josh és Emma világéletükben szomszédok és a legjobb barátok is voltak egyszerre. Azonban tavaly novemberben minden megváltozott közöttük… Ezért is olyan kínos most ez a találkozás, amikor Josh – édesanyja kérésére – átviszi Emmának az Amerikai Online (AOL) cégtől postán kapott CD-ROM-ot. Később a kapott anyag feltöltése után Emma automatikusan a Facebook oldalán találja magát – csakhogy a Facebookot még fel sem találták! Felfedezését nyomban megosztja Joshsal is. Legnagyobb megdöbbenésükre tizenöt évvel későbbi önmaguk és életük tárul fel előttük, ám valahányszor újra ránéznek a profiljukra, azt látják, hogy a jövőjük megváltozott. Kénytelenek szembenézni azzal, hogy mit csinálnak jól és rosszul az életük során, ugyanakkor szembesülniük kell azzal a ténnyel is, hogy a jelenben meghozott döntéseik hatással vannak nemcsak a jövőjükre, hanem a jelenükre is. A nagy sikerű Tizenhárom okom volt… szerzőjének és szerzőtársának új regénye a Facebook nélküli világba kalauzol vissza, és azt igazolja, hogy mi döntünk a saját boldogságunkról, boldogtalanságunkról, és minden döntés kihat az életünk egészére. Facebook-rajongóknak kötelező olvasmány!

 

Ajánlók:

 

„A regényt olvasva eljátszottam a gondolattal: mi lett volna, ha velem is megesik? Hol lennék most? El sem tudom képzelni, hogyan hatott volna rám, ha tiniként kerül a kezembe ez a könyv. Őszintén mondom, nagyon gondolatébresztő!”
Amazon

 

 „Asher és Mackler ötlete, hogy a ma és a holnap milyen szorosan függ össze, rendkívül izgalmas, és a két főszereplő egymást váltó, személyes hangvételű történetmesélése megőrzi az elbeszélés frissességét, és rálátást nyújt az eseményekre. A történet elbeszélése önmagában rendkívüli élvezetet nyújt, ahogy a sorok között megbújó mondanivaló is.”
Publishers Weekly

 

„Amint megpillantottam a könyv borítóját a könyvesboltban, úgy éreztem, okvetlenül el kell olvasnom ezt a regényt! A cselekmény újszerű és érdekes, és nagyon időszerű! Ma már szinte mindenki használja a Facebookot, de azzal, hogy a történetet 1996-ba helyezték az alkotók, a Facebookon felkutatott jövő gondolata azonnal rabul ejtett. Megmosolyogtatott a barátság és a szerelem témája, és jóformán le sem tudtam a könyvet tenni! Minden korú olvasónak ajánlom, hogy egy percet se vesztegessen, hanem vegye meg!”
Waterstones