kemeny_kotes.png
Lapozz bele!
Milyen is a boldogság?
Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-830
  • Oldalszám: 444
  • Fordította: Komáromy Zsófia
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632613147
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

Két idegen, Graham Larkin és Ellie O’Neill akkor ismerkednek meg – legalábbis virtuálisan –, amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek. A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják. Graham és Ellie feledhetetlen és szellemes levelezésükben feltárják egymás előtt életüket, reményeiket és félelmeiket. De mindent azért nem osztanak meg a másikkal: Graham nem tud Ellie családjának titkáról, Ellie-nek pedig fogalma sincs, hogy Graham a rivaldafényben él. Miután Graham él a lehetőséggel, hogy elutazhasson a maine-i Henley városkájába, Ellie otthonába, végre valóban személyessé válik netes kapcsolatuk. De lehet-e egy pár két ennyire különböző hátterű fiatalból úgy, hogy minden ellenük szól? Jennifer E. Smith új regénye egy nyár történetét elmesélve bizonyítja, hogy az élet, akár a szerelem, tele van meglepő szerencsés tévedésekkel és A Vajon létezik szerelem első látásra? szerzője felfedezésekkel.

 

Ajánlók:

 

Ha a szerelem e-mailben jelentkezik, vajon megéri válaszolni?
„Lenyűgöző regény! A kedves, vidám karakterek sorsát az olvasó szívén viseli. A történet lapról lapra odaláncol a könyvhöz.”
Kirkus Reviews

 

„Ez a könyv nagyon szórakoztató és aranyos. Mókás, hogy egy barátság kezdetéhez elég csak egy tévesen elküldött e-mail. Aztán, amikor a fiatalok személyesen is találkoznak... Nahát! A barátság helyébe új érzések lépnek. Fantasztikus olvasmány!”
Goodreads

 

„Ettől a könyvtől elállt a lélegzetem! Ez életem legmeghatározóbb olvasmánya. A legjobb könyv, amit valaha írtak.”
Amazon

 

„A hírnév csillogása és a kisváros otthonossága keveredik ebben a nyári szerelmi történetben. A két fiatal története annyira magával ragadó, hogy azt kívánjuk, bárcsak több időt tölthetnénk ezzel a kedves párral.”
Booklist