Lapozz bele!
Kalitkába zárt álmok
Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-837
  • Oldalszám: 332
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632613390
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

1950-et írunk, és miközben New Orleans francia negyedében titkok fortyognak, a tizenhét éves Josie Moraine csendben szövögeti álmait. A helyiek csak a bordélyházban dolgozó, prostituált anyjáról ismerik. Josie többet szeretne kicsikarni az élettől, mint amit New Orleans kínálhat. Tervet kovácsol hát, hogy maga mögött hagyhassa a várost, de a negyedben történt rejtélyes haláleset olyan nyomozásba sodorja, ami próbára teszi az anyja, a lelkiismerete és a Conti Street rideg madámja, Willie Woodley iránti hűségét. Josie az elit főiskola utáni vágya és a titkos alvilág között őrlődik. New Orleans ellenállhatatlanul magához vonzza, miközben az igazságot keresi, újra meg újra kísértésbe viszi, és egészen a végső próbatételig repíti. Ruta Sepetys magával ragadó jellemeket teremt, a gazdag cselekményben titkok és hazugságok hálóját szövi, valamint mindig arra emlékeztet minket, hogy saját sorsunkat döntéseink alakítják.

 

Ajánlók:

 

„Kimunkált, biztos kézzel megírt, fantasztikus hangulatú, pompás ívű regény.”

Wall Street Journal

 

„Felejthetetlen rálátás egy tizenéves lány életére, sorsára az ötvenes évek New Orleansában.”

Entertainment Weekly

 

„Nagyszerű regény, amely életre kelti a New Orleans-i francia negyed világát a múlt század derekán. Sepetys nyers indulattal és kézzelfogható érzelmi töltéssel ír.”

The New York Times

 

„Rendkívüli olvasmány. Lenyűgöző és szórakoztató, egyes szám első személyű elbeszélés, emlékezetes jellemek színes forgataga, izgalmas, magával ragadó cselekmény és sokszínű környezet: biztos siker!”

Kirkus

 

„A francia negyed egyedi hangulata, nyelvezete és a dickensi jellemek kavalkádja feszült izgalommal telített cselekménnyé olvadnak össze. Sepetys kiváló drámai érzékkel vezeti be a fiatalokat egy újabb hősnője életébe.”

School Library Journal