Lapozz bele!
Angyali gonosz
Dream válogatás
Sweet Evil-sorozat 1. rész
60%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-840
  • Oldalszám: 440
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632613475
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1200 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Anna Whitt gyerekkora óta fedezi fel és fejleszti különleges képességeit. Színek kavalkádjaként látja mások érzéseit, képes érzékelni szellemeket, és érzékszervei sokkal kifinomultabbak az átlagosnál. Tudja, hogy különleges, de ez a titok magányra ítéli. Az átlagos kamasz lányok hétköznapjait éli egészen addig, míg meg nem ismeri a szexi Kaidan Rowe-t. Nemcsak rájön, hogy nem ő az egyetlen különleges lény a földön, de szembesülnie kell a származásából fakadó ellentmondásokkal is. Anna egy démon és egy angyal gyermeke. Vonzza a bűn és a veszély, ám egy különleges belső erő az erény és jóság irányába tereli. Kitartóan hisz a jóban, de vajon meddig bír ellenállni a kísértésnek? Le tudja küzdeni az ellenállhatatlan vágyat a fiú iránt, aki soha nem lehet az övé? Nemet tud mondani a csábító élvezeteknek? Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A Sweet Evil trilógia első része.

 

Ajánlók:

 

„A könyv tele van intenzív pillanatokkal, a szereplők harca és az érzelmeik vihara tartja mozgásban a történetet.”
School Library Journal

 

„Letehetetlen könyv. Anna nemcsak a körülötte lévő világban tapasztalja meg a jó és a rossz harcát, hanem önmagában is. Ez teszi rendíthetetlen jellemmé.”
Goodreads

 

„Mindig lenyűgöz, mikor két szerelmes fiatalnak a hétköznapi akadályok mellett vad, démonikus erőkkel is szembe kell szállniuk, hogy egymáséi lehessenek. Ezért szeretem ezt a könyvet!”
Amazon

 

„Izgalmas angyalokról és démonokról is, nem csak vámpírokról olvasni. Már alig várom, hogy megjelenjen a folytatás.”
Children’s Literature

 

„Száz százalék fantázia és romantika. Egy elképzelhetetlen világba burkolja a valóságot.”
Voya